2013. december 31., kedd

Kritika #5

Hello everybody! :) Egy kritikával jelentkezem Lexii részére! :)

                                                             ~I Need Your Love~
Prológus:Sok ilyen bloggal találkoztam már,ami pontosan ugyanígy veszi kezdetét.Ebbe a táborba sorolnám a tiéd is.Leginkább azon a részen sablon,ahol írod,hogy a szülei autóbalesetben (ez a leggyakoribb mindenhol) meghaltak,és ő pedig az utcára került,mert nincsenek rokonok.Ez már egy idő után kezd unalmassá válni.De,hogy mondjak pozitívumot is,a fogalmazásmód,amiben leírtad,mindenképpen eltér az összes ilyen blogtól.Sokkal érdekesebben van megfogalmazva,de a sablon által keltett érzés még mindig megvan.

10/5,5

Kinézet:Nem látok benne hibát!A fejléc gyönyörű,Briana T. igazán jó szerkesztő.Érdemes volt tőle kérni.A háttérrel összhangban van.Tökéletes!

10/10


Történet:A prológusból (úgy ahogy) kivettem a sztori lényegét.Őszintén?Nem nagyon fogott meg.Sok ilyen,és ehhez hasonló blog van,ha hiszed,ha nem.Ugyanazt írnám,mint a prológusnál.Egy idő után unalmassá válik,de persze,aki ilyet először olvas,annak mindenképpen izgalmas.Így van ez az olvasóiddal is.Szeretnek téged,szeretik a fogalmazásod,szeretik a blogod.

10/5,5

Összpont:30/21

xoxo Fancsi :3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése